klk

Copyright © notice: Al het materiaal op deze website is volgens het auteursrecht beschermd. Zonder uitdrukkelijke toestemming van Atelier it Stalt, mogen geen van de beelden worden gebruikt

home foto's ontwerpen gastenboek appartementen
Anemos studio's en appartementen
Skopelos is een dichtbegroeid Sporaden eiland. Het staat bekend om zijn 360 kerken, de levendige folklore en de prachtige traditionele bouw, een van de mooiste van alle eilanden van de Egeïsche zee. Dat alles, en ook het internationaal centrum voor fotografie, lokt toeristen uit andere delen van Griekenland en uit het buitenland. Skopelos is maar 96 km2 groot maar heeft heel veel te bieden. Skopelos ligt in het noordwesten van de Egeïsche Zee dicht bij het schiereiland Pilion. Het zeer groene Skopelos is vooral geliefd vanwege de prachtige natuur, de mooie stranden, het heldere zeewater en de warme gastvrijheid van de bevolking. De dorpen op het eiland hebben hun traditionele architectuur en karakter weten te behouden, maar bieden de bezoeker tegelijkertijd vele mogelijkheden en faciliteiten voor een geslaagde zomervakantie. Twee grote bergketens domineren het eiland; de berg Delfi in het noordwesten met een top van 660 meter en in het zuidoosten de berg Palóuki met een top van 546 meter. In het noorden en noordoosten van het eiland is de kust vrij ruig met rotspartijen en immense dieptes. Het zuiden en zuidwesten zijn veel lieflijker en hier zijn vele mooie baaien en stranden. Voor wandelaars is het eiland een waar paradijs.Aanraders op Skopelos:Het strand van Milia en van Stafilos, maar ook tientallen kleinere stranden. De stad Skopelos. Het traditionele haventje van Agnonta. Het dorpje Glossa waar veel vrouwen nog steeds in traditionele klederdracht lopen. Het uitgaansleven van Skopelos stad. Het kerkje van Agios Yiannis dat een prominete plaats in neemt in de film MamaMia.
Op dit schitterende Griekse eiland wonen Thanassis Gripiotis en Marijke Velsta. Zij hebben Platanos restaurant en Anemos studio's en appartementen. Dit complex is gelegen in een rustige omgeving 10 minuten lopen vanaf het centrum en de gezellige boulevard met een scala aan tavernes en winkeltjes. Er is een supermarktje op nog geen minuut lopen.
 
Anemos studio's en appartementen heeft voor op andere accomodaties dat de eigenares naast vloeiend Grieks, Nederlands en Fries spreekt . Het gezin Gripiotis woont bij het complex. Reservering kan rechtstreeks via telefoonnummer 00306947402224.